Az oldalán volt egy kis darab pirítós Butta -val –

Miért nem tartja meg csak az elkészített endometriumot a következő ciklusra? A menstruáció ellentmondásos véleménye az, hogy a méh vendégszerető tartály a baktériumok és a vírusok számára, amelyeket a férfi pénisz és a spermában malacka-hátra bocsátottak. Ez így a menstruáció a ház tisztításának agresszív módja. A vérzés megszabadítja a méhbélés testét, ahol a kórokozók valószínűleg elhúzódnak, és a menstruációs vért olyan makrofágok töltik be, amelyek aktív védelmet nyújtanak.

A férfiak piszkosak !!!

Csak egy egyszerű tál mini búza nektarinnal, málna, Reginald kesudió-nilla (az utolsó!), Chia magvak és tej!

A nyári gyümölcs csak nem lesz jobb! Sokkal könnyebbé válik, mert a tankönyv most képleteket tanít nekem, amit szeretek !! Ez az osztály 100% -ban önálló tanít, tehát a fórumok mindent sokkal könnyebbé tesznek. Megkaptam a héten végzett online megbízásaimat, és jól érzem magam. Kale – ugyanolyan jó volt, mint a másik este vacsorára !!! Általában egy receptben van egy vagy talán két összetevő, amelyek kiemelkednek, de ebben az összes összetevőben csodálatos volt: alma, tök, pulyka, kelkáposzta, sárgarépa, fahéj – yum! Szeletek focaccia kenyér (2 oz). Kashi kekszeteket akartam (természetesen!), De tudtam, hogy a kenyér ma jobb választás, mivel nagyon sok a kezünk, és nagyon örülök, hogy választottam. Meg pirítottam egy szép ropogós harapáshoz! A nyers sárgarépát arra késztettem, hogy öklöttek, de most azt hiszem, hogy a tökéletes köret és snack! A fazekas pajtából –

séta az élelmiszerboltba – későn futunk!

Nézze meg a férj oldalát.

Ha rövid a konyhai idő, a kék kötény nagyszerű hídot készít a kivétel és a főzés között. Köszönet a Blue köténynek, hogy szponzorálta ezt a bejegyzést.

Ez!

Emlékszem, amikor Mazen először mobil lett, a bokámnál mászott és a dolgokba került, mindenféle stratégiám volt a főzéshez. Reggelenként ételeket készítettem, feliratkoztam egy étkezési tervezésre, és teljes szívvel átfogtam az életszakasz előkészítését. Minden összetevőt felkészítettem a kis üveg tálakba, a darált fokhagymára, tehát amikor Dinnertime volt, az ételt serpenyőbe vagy edénybe dobhattam, és ez majdnem főzni fog. Most, hogy a Birch mobil, és az EV -be is bekerül. Ery. DOLOG. Készen állok arra, hogy a régi gyakorlatok közül néhányat a helyére tegyem. Évek és igazán szeretik a sokféleséget és az inspirációt, amely a receptekből származik. (Ez egy olyan zümmögés is, hogy bejuthasson az élelmiszerboltból egy csecsemővel, amikor csak kapcsokra van szüksége, mert az összetevők nagy része a küszöbére érkezik.) Általában a 4 fős tervet készítjük, hogy maradványokat tartsunk ebédre , és 16 recept közül választhat, tehát nincs meglepetés. Ha még nem próbáltad ki a kék kötényt magadnak (és az ITSabouttimeyoudid!), 60 dollárt kínálok ingyenes ételeket az Ön és a FAM számára. 3 hetes kék kötény!

Csak az első étkezési terv előfizetőire érvényes. Nem kombinálható más ajánlatokkal.

Húzzunk egy széket, és készítsünk együtt egy ételt! Az édes chili szósztól az ízléssel tele volt a Togarashi fűszerezésig. (Nem tudtam, hogy az is volt!) A kis fehér lemezek koreai rizs sütemények, úgynevezett Tteok. Soha nem hallottam róluk, de imádtam a rágós textúrájukat! Azt is nagyra értékeltem, hogy ezt az ételt zöldségekkel tele voltak – nagylelkű mennyiségű brokkoli és káposzta.

Főzzük! 10 -kor főzni. Kedves volt! Emlékeztettek nekem a lapos gombócokra. A konyhám finom illatú volt. A H3>

Lampo az új nápolyi pizza étteremünk itt, Cville -ben, és én már meghaltam, hogy kipróbáljam, amint megnyílik. Hallottam, hogy nagyon nehéz egy asztalt szerezni, tehát amikor úgy döntöttünk, hogy adunk neki egy lövést, 4: 45 -kor mutattuk be, hogy kint várjunk. Azt hiszem, még mindig megemésztettem az ebédet! Belül nagyon barátságos.

bort megrendeltek!

Mazen a legjobban élvezte a Margherita pizzát; )

Ezek az olajbogyó! Bizonyára citromolajat vontak be, mert ők voltak az életem legjobb olajbogyója.

Vasárnap délután elindítottuk a 2. parti előkészítését – egy összejövetel a tavaszi foci csapatom számára! Alacsony volt oly sok nyári utazási terv miatt, de itt van a magunk! És mindkét hordót rúgtuk! Írta: Kath Younger, RD (@Katheats), 2015. június 21 -én, 19:21 PDT

További hozzászólások Kath -tól:

Nate Archibald -val !!!! Tegnap este őrült álmaim voltak róla, és most nem tudom abbahagyni a gondolkodást. Lol. Azt hiszem, egyre válok a Gossip Girl -rel. Elkapott engem az őrből !!)

***

Nagyon éhesen ébredtem, hogy én ilyen teljes gyomorral lefeküdtem.

Zabliszt nap!

1) Nehezebb megtalálni a kiemelkedő ízeket a dekainban

2) A koffeinizáló folyamatban használt kémiai oldószerek ilyenek Vízi módszer, amely sokkal természetesebb, és észrevettem, hogy a Marley Coffee DEBAF minta ezt a módszert használja. Tehát csak a teszt volt az ízlés!

Készítettem egy csésze fél kávézót, félig dekain. Nagyon jó volt!! Határozottan több Marley-kávét fogok keresni, amikor ezek a minták eltűnnek. És csak dobjon be néhány rövidnadrágot, és futtasson néhány megbízást. Van egy gyönyörű, csillogó napunk, hogy élvezzük, és azt hiszem, ma hatalmas vásárlást fogok végezni. TBA !!! Kerf mint élelmiszer -napló, de valójában soha nem térek vissza a blogolásba valós időben. Leginkább azért, mert 1) az életem most sokkal kiszámíthatatlanabb, hogy anya vagyok és 2) a közösségi média megváltoztatta az élő blogok érzését. Nem éreznéd, hogy srácok unalmasak voltak, hogy egy egyszerű ebédemről szóló bejegyzés unalmas volt? Nem tom! Amikor a múltban felméréseket végeztem, ez mindig az a stílus, amelyet a srácok kérnek. A „Live” platform akkoriban, és sok blog megpróbált a lehető legkevesebbre csak a pillanatban lenni, beleértve az enyémet is. Azt hiszem, öt év alatt elmulasztottam egy bejegyzést! Manapság úgy tűnik, hogy a blogok a legjobb platform az „Evergreen” tartalomhoz, és a közösségi média az, ahol az emberek megosztják a napi történeteket. Szakítom, hogy valós időben megosztom az Instagram-on való valós időben, és „megmentem” őket ezekre a Round-up-hozzászólásokra. És úgy érzem, hogy a platformok közé vonulok, ahol a legjobban megosztom a mindennapi élet cuccát, mert nem akarom lemásolni a tartalmat. Félek, hogy ilyen messzire kerüljek Kerf gyökereitől, mint egy élelmiszer -naplóblogot, de akkor ismét nem kellene fejlődnem az időkkel? És azt is attól tartom, hogy kötődik valamivel, és elmulasztom egy napi blogot, miközben próbálok valamit valós időben felhozni, és egy üres napot hagyok neked srácok (ez az A típusú bennem 😉)

Lehet, hogy fel kell osztanom a különbséget, és csak egy étkezést kellene megosztanom egyetlen üzenetben itt és ott spontán módon miért nem próbálja ki ezt (amikor az ütemterv megengedi), és ossza meg a többit az Instagram -on?

トップページに戻る